Våra vänner bjöd in till kräftskiva på landet där de bor. Och vilken härlig skiva de ordnat. Vi var där hela familjen och värdfamiljen hade dukat upp upp ute i ladan, det fanns drinkbord där det bjöds på välkomstchampagne , ljusslingor i taket, kräftmånar, lyktor med levande ljus vi kände oss så välkomna.

Och sonen på gården hade gjort en drömmig förrätt med hemmaslagen majonäs, jättegott. Och inte nog med det Gustav hade även gjort en räkpaj och en västerbottenpaj som också var top notch.

Och GW vin kändes helt rätt i ladan.

Idag var vi lite sega efter gårddagen men det blev en härlig tur på Asköviken. På vägen hem åkte vi för ett mysigt cafe Under Stora Eken .

Cafe Under Stora Eken är väl värt ett besök. Du kan välja att sitta vid någon av de många borden och fika, eller packa en picknick-korg och gå ut i den vackra omgivande naturen för en picknick. Det finns hängmattor, spel för barnen, glassbar, och sist men inte minst väldigt gott fika.

Följ mig
Kräftskiva i ladan
Märkt på:                    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *