Jag beställde Evie Wrap Dress på nätet. När jag provade den första gången tyckte jag inte om den jättemycket. Så nu har jag sprungit runt på alla klädaffärer i stan men har inte hittat något bättre. Men när jag köpte lite nya underkläder, ett linne och ett par trosor, som är Light Shaping så satt klänningen mycket bättre, så nu kommer jag att ha den på Bröllopet på Lördag.

Jag kommer absolut att stryka den inför bröllopet.

Med nya underkläder satt klänningen mycket bättre. Jag känner mig stark och trygg när jag har linne och trosor som håller ihop allt sladder. På samma sätt som män ibland uttrycker att de känner sig säkra i kostym, som att de tagit på sig en uniform, känner  jag att jag skyddas av mina underkläder. Att jag kliver i en uniform som ger min kropp stadga.

Jag använder ligth shaping från Lindex. Linnet är bra för den gör att klänningen inte hakar fast utan faller fritt och vackert. Linnet är utskuret i ringningen så att brösten inte plattas till.
Jag har både vita och svarta shaping linnen och trosor. Denna gång lät jag linnet sticka upp lite i urringningen på klänningen som var lite för djup för min smak.

Skorna är gamla men jag gillar dem. Måste ha någon form av sjal eller snygg tröja för det skulle bli lite kyligt och regnigt på lördag och festen är på en loge utan värme.

Klänning är inte min grej
Märkt på:                

2 reaktion på “Klänning är inte min grej

 • 2020-08-27 kl. 21:41
  Permalänk

  Sådana underkläder är toppen och det kommer bli toppen till bröllopet med den klänningen

  • 2020-08-30 kl. 17:35
   Permalänk

   Tack det blev de ❤️

Kommentarer är stängda.

RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram