Vilket sommarställe! I västerläge på Hallonstenarna i ett naturreservat kan det bli bättre. Västerläget bjuder på ljuvliga solnedgångar på kanten till havsbandet. Rustika boningshus i timmer med tre gästhus, duschhus, bastubyggnad och brygga med segelbåtsdjup. Det tar 20 minuter med båten från fastlandet.

Hallonstenarna en ögrupp i Stockholms skärgård består av öarna Bergskäret, Västerskäret och Norrskäret. Öarna ligger nordost om Husarö och som sista ögrupp innan Svartlögafjärden och havet tar vid. Utflykts mål som Blidö, Svartlöga, Kallskär, Rödlöga och Fredlarna ligga alla inom 30 min. 
Stugorna är rustika i timmer, sedumtak, möblerat med enkla möbler i trä och rotting. Huset och gäststugorna binds ihop att ett stort däck i västerläge som är den perfekta samlingspunkten.

Den ljusa laseringen av träväggar och golv ljusar upp intrycket och det känns rymligare även med låg takhöjd.

Fotona är tagna av mäklarfirman Sjönära
Och det fina sommarstället på Hallonstenarna hittar man här

Sommarhus på Hallonstenarna
Märkt på:                
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram