Starta hösten med den perfekta jackan för årets längsta mellanperiod – skjortjackan! Eftersom vi pendlar mellan dagar av kalla stormvindar och milda soldagar kan det vara knepigt att välja ytterplagg som både funkar väder och stilmässigt.
Den stilfulla skjortjackan är plagget som funkar perfekt att bära både under kalla och milda väderdagar och den här säsongen bär vi gärna den rutiga varianten eller stylar den enfärgade lager på lager. Den är absolut snyggast tillsammans med skinnbyxor, en t-shirt och ett par rejäla boots

1. Gastoni, jacka i rutig ullmix . från Isabel Marant Etoile
2. Aries oversized jacket.
3. Jacka Martin från Nanushka. Trendig jacka i skjortmodell i avslappnad passform med knäppning framtill
4. Acne Studios rutig skjortjacka
5. Jacka Sealiner Teddy
6. Skjortjacka i Ullmix från H&M

Skall du bara köpa ett plagg i höst så måste det bli Skjortjackan.

Följ mig
Skjortjacka ett måste i höst
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *