Ja jag kallar den för MIN Tv-hörna för det är mest jag som tillbringar tid här. När jag är hemma i stan så är det i Tv-hörnan jag skriver ihop mina blogg-inlägg. På vintern kör jag mitt styrkepass här också på en matta framför TVn. Min TV-hörna har till och med varit på framsidan i aftonbladets inredningsbilaga “Härligt Hemma ” se här.

Vi hann bo i Villa Ormberget några år innan vi fick ordning i hörnan, Anders hjälpte mig med hyllorna och så köpte vi en vit TV-bänk från IKEA och så var vi hemma, se här.
Men nu har jag lust att fixa till det lite mer och funderar på en lite mindre soffa, Hannas tvåsittssoffa Ektorp i nytt tyg från Bemz, det här kanske i Linne färg Pebbles.

Och i och med att soffan är lite mindre än vår nuvarande kanske vi får in en fåtölj också, jag tror det skulle bli väldigt fint.

Men nu måste jag packa klart, vi skall hem till lilla söta mamma och hälsa på, längtar….

Min TV-hörna
Märkt på:                
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram