Jobbade halva dagen hemma i stan och vid lunchen var Ola snäll och skjutsade mig ut till båten. Det gäller ju att passa på när det blir en sådan härlig sensommardag med över 20 grader, U.N.D.E.R.B.A.R.T helt enkelt.
Även om man sitter inomhus och jobbar så kan man äta lunchen och ta 3-fikat utomhus på bryggan.

Det känns tomt att vara här ute utan Molly. Hanna har lånat ut Molly till en kompis jag hoppas att vi får tillbaka henne… Nej skämt åtsido Hanna kommer tillbaka med henne på fredag, jag längtar efter mina små sötnosar (Hanna och Molly alltså). Men när Molly inte är här behöver man inte ha en filt i min fina auktionssoffa.

Haren och kråkorna hade lämnat kvar några tomater.

Efter jobbet klippte jag gräset och gick en PW, 6530 steg och så körde jag ett Strömskärspass på bryggdäck. Alltså vilken dag helt stilla på fjärden några som passat på att ta en sista fisketur för säsongen eller vädra seglen innan båten skall upp för hösten. Nu är det kanske max 3-4 helger kvar här ute innan vi stänger igen och sådana här dagar måste man bara ta till vara på.
Och nu skall jag på riktigt sy ihop den siste dynan i soffan samt klippa ut resten av tyget till extra kuddar. Vissa av mina kuddar som jag klätt om i blått randigt tyg som bärs ut och in hela sommaren och ibland glöms ute i regnet börjar bli lite, ganska mycket, smutsiga. Jag tänkte ta av det gamla tyget och ta hem och tvätta fodralen till nästa sommar.

Ni vet alla mina kuddar…

Följ mig
Hemmakontor igen
Märkt på: