Idag vill jag tipsa om fem höjdare jag använder flitigt just nu.

Parfymen Calvin Klein en gammal klassiker i nytappning. Med toner av citrus, fresia och salvia har den blivit min favorit bland parfymer. Eternity är en Eau de Parfum av Calvin Klein och en tolkning av en kärleksaffär.Den moderna, blommiga doften är inspirerad av vigselringar med diamanter, eftersom både denna doft och vigselringar bäst beskrivs med ett och samma ord – evighet.Doften Eternity lanserades 1988.

Byredo färgstick, Flower Play ett transparent härligt rosafärgat stick som kan användas både på ogonlock, läppar eller kindben. En ny produkt för mig som är jättebra.

Nu när det blir torrare i luften är det viktigt att återfukta mycket, min favorit är Eucering dagcreme. Den innehåller antiåldrande formula, solskyddsfaktor och är bra att lägga under makeupen.

Min härliga manchesterskjorta från Lindex som jag använder nästan jämt. Jag brukar ha en top under och bära skjortan oknäppt.

Mom jeans Nea som jag köpte på rea från lindex. Eftersom jag jobbar mest hemifrån just nu så är dessa jeans perfekta att ha när man kan vara lite dressed down, jag skulle inte ha dem till jobbet då vill man ju vara lite mer dressad.
Följ mig
Fantastic 5
Märkt på: