Vårt sommarhus är just det, ett sommarhus med ljus inredning och himmelsblåa accentfärger, blått och vitt är de ultimata sommarfärgerna . När man kommer in här i gamstugan så får man känslan av evig sommar, ett enkelt sommarliv med sena kvällar på bryggdäck, långa sovmornar, umgås otvunget med härliga ö-grannar, ett glas vin på bryggdäck, fiska från bryggan, härliga bad …. Så just därför, att det är ett sommarhus måste vi stänga igen det under vintern. Idag har vi tillsammans med trevliga grannar tagit ner ett träd vid solbryggan och eldat upp grenar och ris, det är alltid trevligt att göra saker tillsammans. Jag hann också klippa gräset och Anders gjorde rent båtmotorn med högtryckstvätten, då blir det mindre jobb när vi drar upp den.

Matbordet som en gånga var lackad furu som jag
har målat om se här och här.

Mina spökiga korgstolar som knarrar flera timmar efter man har suttit i dem, så spoky att vakna av ett ljudligt knarr när man är ensam här ute.

Barnens böcker i söta bokhyllan som vi ärvde med huset som så mycket annat här ute.

Men nu sitter jag i min härliga TV-hörna hemma i stan med hettande kinder och en skön känsla i kroppen som man får när man jobbat med kroppen och avverkat drygt 11000 steg.

Ikväll blir det tacos som vi är barnsligt förtjusta i och en liten brasa, något av det bästa med hösten är brasor och levande ljus.

Följ mig
Här är det evig sommar
Märkt på: