På hösten börjar vi boa in oss, och i och med att vi tillbringar mer tid inomhus så börjar vi titta lite mer på vår inredning. En annan parameter som gör att vi engagerar oss extra mycket i år beror på Coronaläget. Många jobbar hemifrån och tillbringar extra mycket tid hemma just i år. Själv planerar jag ju att uppdatera kontoret, se hur jag planerar här och här, och det verkar som om Anders är med på mina planer och det är bra för han är duktig på att skruva upp saker.

Ett annat litet projekt som jag tänker på under hösten är att klä om stolsdynorna på köksstolarna. Så här såg det ut när jag klädde om stolarna första gången.

Jag är sugen på något slags grönt eller blått tyg, något av dessa kanske.

Kinna grönt tyg Rosa Huset
Willow grönt tyg från Sovtex
Celotocaulis tyg från Svenskt Tenn
Elefant Svenskt Tenn
Möbeltyg Mjölby
Tyg Lyckans Blad från Nordic Nest
Monke orange tyg från Panduro
Circles Aqua tyg från Panduro
Mitt favorittyg av de ovanstående är Willow från Sovtex.
Istället för att köpa nya stolar är det ett bra sätta att klä om sina gamla stolar, bra för klimatet och bra för miljön, hållbart helt enkelt.

Boa in sig
Märkt på:                    
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram