Då min pappa gick bort i Augusti så är det med blandade känslor som jag blickar fram mot farsdag nästa söndag. Men vi får minnas och tänka på min pappa på söndag och tänka på alla härliga minnen vi har med honom. Och så får vi fira Anders med presenter och hans favoritmiddag. Här kommer lite tips inför farsdag.

Polotröja slim fit från J. Lindberg
R.M.William Boots
Vintage Klocka Omega Speedmaster 18c Gold Moonphase GMT Chronograph
Kasmere Halsduk
Gant T-shirt
Rock Boss Business
Kalsonger från Björn Borg
Gant Beanie mössa
Weekendbag från Tiger of SwedenNu är vi hemma från besöket i Ulricehamn hos mamma. Det var ett bra besök och Alla Helgons Dag kändes så rätt när vi besökte pappas grav och mindes och pratade om honom under middagen efteråt. Det kändes verkligen som om pappa var närvarande den kvällen och det kändes skönt att vara hos mamma just denna helg som var väldigt känslosam för både mamma och mig, känslosam och sorglig men också väldigt fin .

Följ mig
Farsdags-tips med lite blandade känslor
Märkt på: