Förra hösten ville jag ha mer grönt i inredningen men i år vill jag ha mer brunt, vad tycks om min nya jättetavla i olja, visst blev det bra? Hela intrycket blir mjukare än de gamla svartvita tavlorna som hängde här förrut.

Nej det var inte på riktigt så här ser det fortfarande ut. Funderar lite på att köpa 3 vita canvastavlor på 100×70 och måla med liknande färger som ovan, ja det tål att tänka på…… Nu börjar det staplas upp olika projekt kontoret, klä om köksstolarna och nu måla tavlor. Jag skall börja med att beställa hyllorna från IKEA så kan vi börja med det i helgen kanske.

En av mina favoritvinklar i Villa Ormberget, rottingspegel från Indiska, rullbord inropat på Auktionsbyrån Effecta, lampan fick jag av föräldrarna när jag fyllde 50.

Idag ringde de från Eggeborns, Fotoaffären här i stan, och sade att mitt kamerabjektiv,  EF 85/1.4L IS USM, hade kommit. Så imorgon skall jag åka ner och hämta det samtidigt med mina nya terminalglasögon. Och så tror jag det är dags att skaffa nya glasögon, förra gången köpte jag på Specsavers och jag tror jag gör det den här gången också. Då fick jag ett par vanliga glasögon och ett par solglasögon för 3000 och så har vi en försäkring på jobbet som täcker hela summan så det blir gratis, vad väntar jag på….

Lite mer brunt i inredningen
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram