Ingenjör som jag är så brukar jag alltid summera upp stugsäsongen i siffror, så även i år.

Öppning av sommarhuset 28 mars
Stängning 25 oktober
Antal övernattningsnätter: 79
Projekt: Flaggstång, klä om soffa, monterade kökslampan, överdrag till sänggaveln, målat Gamstugan på nästan 3 sidor (framsidan, sydsidan och baksidan 75%)
Semesteruppsumering hittar du här.

Här är en bild per månad från maj till oktober.

Vi kallar ju våra fritidshus för sommarhus och det är det jag älskar med dem, att förknippa dem med sol, sommar, ledighet och semester. Under vinterna får man lite ledigt från dem och ägna sig lite mer åt Villa Ormberget här hemma i stan. Och det bästa med allt är att man får längta hela vintern efter att det skall bli vår och man får öppna upp sommarhusen igen och dra igång med de projekt man planerat över vintern.

Imorgon skall jag hämta hyllorna jag beställt till kontoret, läs här, Kanske Anders kan hjälpa mig att få upp dem i helgen, jag tror det kan bli riktigt bra därinne.

Stugstatistiken 2020
Märkt på:                

2 reaktion på “Stugstatistiken 2020

 • 2020-11-12 kl. 21:10
  Permalänk

  Vilken skillnad det blev med den nygamla, omklädda soffan :D!

  • 2020-11-23 kl. 18:30
   Permalänk

   Hej Annika, javisst blev den fin?

   Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram