Jag är nog lite gammalmodig för jag vill läsa riktiga böcker, de flesta har nog en läsplatta eller lyssnar på ljudböcker men jag vill ha en bok. Idag låg det 3 stycken böcker i postlådan. De sju systrarna av Lucinda Reily, har ni hört talas om dem, sju böcker totalt. Min mamma gjorde att jag fick upp ögonen för bokserien så nu är jag taggad att börja läsa.

De sju systrarna är den första delen i en storslagen serie om familj, kärlek och identitet, som baseras på legenden om stjärnkonstellationen Plejaderna. 
Maia D’Aplièse har länge isolerat sig i sitt barndomshem, det vackra slottet Atlantis vid Genèvesjön. Men efter att hennes adoptivfar hastigt går bort förändras allt. När hennes fem systrar kommer hem för att ta farväl av fadern får de alla varsin ledtråd, en pusselbit som ska hjälpa dem att finna sina rötter.
Maias ledtråd för henne till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro, där den äventyrslystna Izabela Bonifacio levde åttio år tidigare.

Riktigt riktiga böcker är det ju inte jag köpt, pocket blev det. När jag läst ut dem låter jag dem gå vidare till kompisar.

Och precis innan solen gick ned sprack molnen upp utanför mitt fina hemmakontor och det blev en jättefin solnedgång . Och när jag sedan tog kvällspromenaden med Molly var det en härligt skarp halvmåne på himlen, skönt med lite kallare och krispigare väder än det tunga novembervädret vi har haft den senaste veckan.

Att läsa böcker ingick ju i min november-lista, som jag har updaterat lite:

Thanksgiving om en vecka, laga till en Kalkon med alla tillbehör, sås, stuffing, tranbärssylt, potatismos.
Måla en tavla får ersättat ta in på Steam Hotell en natt och njuta av god mat och spabad.

Trotsa höstvädret med långa promenader med efterföljande
mys framför brasan. Check

Läsa böcker

Dricka te med nybakta scones med mycket marmelad.

Lyssna på min spellista Åsas höstlista 2020
på Spotify. Check

Klä om en stol i något fint tyg.

Fika på något mysigt cafe utomhus, coronasäkert.


Nu skall jag börja läsa, can’t wait, jag ger en recension efter första boken.

Vad ligger på mitt nattduksbord?
Märkt på:                
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram