Idag kom de sista inredningsdetaljerna från Granit till kontoret, 2 snygga träramar och en klämspott. Det blev inte skrivbordslampan som jag skrev om här , en klämspott blev den bästa lösningen och den snygga lampan Ostron är ju perfekt, både snygg och praktisk det gillar vi.

En sladd med textilhölje, snygg lackering i cremegult och en smart klämanordning som gör det enkelt att fästa lampan i olika vinklar gör att lampan känns exklusiv. Och bakom lampan kan man skymta en ny träram som fick rama in en tavla som Hanna gjorde i 9:an och som jag hittade när jag röjde kontoret, egen konst är kul.


Och en ram till Olas klassfoto från 2011 när Ola var 15 år, söt kille.

Så nu är kontoret färdigt och snart dags för en före och efter, jag skall bara köpa en glödlampa till nya lampan. Jag trivs så bra att jobba i mitt fina kontor, bra ljus, skön stol, bra förvaring, snyggt, så glad att jag fick till det till slut. Har inte tränat på ett tag halsen och huvudet är fortfarande inte helt Ok lite segt det där att inte känna sig helt kry.

Idag är det en månad kvar till jul, jag hängde upp mina fina julkrans idag. Jag hittade ett smart sätt att hänga kransen så att jag slapp sätta en spik i vår fina nya dörr, satte ett fint rött band i kransen som jag fäste på ovansidan av dörren med ett häftstift, väldigt nöjd med den lösningen, skall bli spännande att se vad Anders säger om denna fantastiskt smarta lösning.
Ja julen blir kanske inte så social i år som den brukar, jag har inte gett upp hoppet än men det ser ju inte så lovande ut, trist…. Men jag har bestämt att pynta mer och dricka mer glögg, göra mer julgodis, och göra mer julmat, hänga upp fler ljusslingor, äta mer risgrynsgröt så kan den där dumma Coronan få se…..

Ny lampa till kontoret
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram