Nu börjar det närma sig advent och en stjärna, eldig, har åkt upp i köksfönstret, en sockertopp på entretrappen med en liten ljusslinga, hyazinterna fick flytta in för en kväll och glöggbordet har börjat förberedas.

Glöggen är inköpt men först blir det kalkon på lördag, Anders vill gärna fira Thanksgiving, så en kalkon ligger i kylen och väntar på att stoppas med stuffing och stoppas i ugnen. Glöggen får vänta tills på söndag.

Men ikväll blev det räkor framför öppna spisen.

Jag har lyckats köpa 4 julklappar redan, i år kommer jag att handla alla klapparna på nätet. Och nu vet jag vad Anders önskar sig så kanske klickar jag hem hans present ikväll.

Imorse var det frost ute och när jag gick kvällsrundan med Molly var det nästan fullmåne och stjärnorna glittrade så klart på himlen jag älskar när vädret vintrar till sig och och blir sådär kallt och krispigt. Och i ugnen ligger apelsinskivor för torkning, mitt bästa julpynt nuförtiden.
I helgen åker adventsstakarna och resten av stjärnorna och ljusslingor fram
jag älskar verkligen att pynta.

Fredagskväll
Märkt på:                
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram