Jag läste ett sådant bra inlägg på Fridas blogg Trendenser.se , innehållet var precis så som mina tankar har gått den senaste tiden när jag läser på sociala medier om folk som åker skidor i fjällen, är ute och äter på restaurang, bor på hotell…. Jag funderar då på hur vi kan tolka FHM restriktioner så olika. Jag förstår att inget är svart eller vitt och att det finns flera sätt att se på den situation vi alla befinner oss i. Men läget är ansträngt, för många. Frida beskrev ett perspektiv som jag upplever underrepresenterat, i alla fall bland influencers. Känslorna av frustration och oro hos oss som är åskådare till dem som inte resonerar likadant och (för att citera en bloggläsare) ”när vissa tar sig friheter som vi andra aldrig skulle drömma om att ge oss själva”. Jag är absolut inte avundsjuk men tycker att man kan visa större respekt för varandras val. Lika lite som man ska vara kategorisk och dömande; varför skylta med sin härliga nöjesresa i sociala medier nu när det är så många som har valt att avstå av solidaritet? Nu när vi behöver hjälpas åt och hålla ut trots allt vi gärna skulle vilja och behöva. Och av svaren på Fridas inlägg är vi inte ensama om att brottas med de här tankarna.

Why should you care when other people don’t? Because if no one cares then everyone loses.
— Ralph Marston

Idag var jag på apoteket och gjorde ett Antikroppstest
och kan ni tänka er jag har antikroppar. Jag kände mig lite hängig
med huvudvärk i oktober och jag tror det var C19 jag hade. Jag blev glatt
överraskad så nu skall har både Anders och Ola testat sig på sjukhuset, skall
bli spännande att se om de också har antikroppar. Kanske får vi åka till Norge nu med antikroppar och allt, hoppas, hoppas.

Här på toppen av Mårtenshögda vill jag vara i slutet av Mars med mina antikroppar.

Följ mig
Antikroppar
Märkt på:                

2 reaktion på “Antikroppar

  • 2021-01-11 kl. 18:21
    Permalänk

    Men så bra för dig 👍 och att du inte blev så sjuk, bara hängig 💕

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *