Fredag är dagen för hemstädning, att ha solsken och dammfritt är en bra kombination.
Idag körde jag en runda på långfärdsskridskorna under lunchen, idag åkte jag med en kompis som jag inte träffat på länge p.g.a den dumma pandemin. Men att umgås en stund på isen var en bra ide, vi åkte nästan en mil och kunde uppdatera oss om vad som hade hänt sedan sist, väldigt trevligt, tack Mari.


Sedan hem och jobba några timmar innan det var dags att packa pulkorna och dra ut till Ön. Och stugan var varm men inte så varm som Anders hade hoppats. Han skröt om hur varmt det brukar bli när man har på fläkten, som en bastu nästan, men idag var det ca 18. Jag tyckte det var helt ok, jag fick till och med skala av mig långkallingarna. Vatten får vi av våra snälla grannar och så får vi låna deras mulltoa också det är så mysigt att komma ut och träffa alla trevliga ö-människor som man inte sett sedan oktober. Så här såg det ut när vi gick ut till Ön på kvällen.

När vi kom ut så var grannens Aramis , en vacker Collie utanför på isen och Molly blev jätteglad och sprang fram och viftade med svansen. Hon som tycker att Aramis var pest i somras men det verkade som hon helt glömt bort det nu. Men hon blev snabbt varse igen, men lite bättre gick det allt, Aramis har hunnit mogna lite sedan vi sågs senast. Men Aramis husse är absolut favoriten för han har alltid någon godsak till Molly och det är ju aldrig fel.
Vi har just avslutat lite räkor med vitt vin och nu väntar vi på, På spåret så fram med DUO appen.

Dammfritt och solsken
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram