Men hur varmt det blev ute, snön smälte bort på nolltid. Det tycker jag är bra för det finns inget värre än att klaffsa omkring i snösörja eller halka omkring på is. Nu fick vi en månad med en perfekt vinter som smälte bort på nolltid och nu känns det som vår ute. Jag såg just att snödropparna hade tittat fram när jag var ute med Molly, skall plocka in några för att få mer vårkänsla.
Jag hängde undan dunjackorna och plockade fram min vårjacka från Fjällräven, se r, och när jag tränade hade jag på mig en lite tunnare träningsjacka, se här och här.
Visst börjar man bli sugen på lite vårkläder.

Kjol Alsop från Samsoe Samsoe
Topp Kay tee från Mos Mosh
Jeans Meg ecru från Tiger of Sweden
Sandaler Woven stones från Inuikii
Amaris cardigan vest från Samsoe Samsoe

Tote bag Tyler från Lauren Ralph Lauren
Hoodie Monogran Logo från Calvin Klein
Solglasögon Wayfarer Folding från Ray Ban
Wrap kjol Limon från Samsoe Samsoe
Stickad tröja Nor Samsoe Samsoe
Sneakers Seaville från Gant footwear

Ja kläderna ovan går mycket i brunt och beige, jag hörde på podden “Säker Stil” häromdagen och Ebba von Sydow sade att den stora färgen inom mode kommer att vara brunt i alla möjliga nyanser. Jag gillar ju brunt så det passar mig perfekt. Två saker av ovanstående klädesplagg har jag redan klickat hem, kan ni gissa vilka?

Vårkläder
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram