Så här har det sett ut ett tag i hallen, vinterkläder, vantar, mössor, hallsdukar, dunjackor, kängor i en salig röra. Men idag fick jag nog och hängde undan vinterkläderna.

Vi har ett liten garderob under trappan som alltid är knökfull men det går alltid att pressa in lite mer. Nu åkte vinterkläder och vinterkängorna in i garderoben. Mössor, halsdukar och vantar placerades i den lilla teakbyrån vi har i hallen. Och med ens gick det lite lättare att andas.

Byrån och spegeln inköpt på den mycket saknade affären Gavel 25 som lade ned för ett tag sedan. Gavel 25 sålde retromöbler och jag har även köpt vårt fina matbord i teak därifrån.

För lite drygt ett år sedan bytte vi ingångspartiet, dörr och sidofönster, se här. Jag är så nöjd med det projektet dörren är verkligen som ett smycke för vårt hus, ytterdörren är hemmets visitkort.
Bänken av teak putsades upp i samband med dörrbytet och blev som ny igen.

Fredagsbuketten den här helgen.

Har promenerat i solskenet, tittat på skidåkning, tagit av takboxen från bilen, handlat, städat hallen så här långt idag.
Ikväll skall jag svänga ihop en Cordon Bleu, jag blev så sugen när jag såg på Sveriges Mästerkock i onsdags och de lagade just denna rätt så jag provar. Vad kan gå fel liksom….
Imorgon skall jag tvätta fönster, Kärchern står på laddning och så skall jag olja in soffbordet
med såpa det är lite fläckigt. Vi äter ju ofta fredag- och lördagsmiddag i vardagsrummet med tända ljus och
brasan tänd under vinterhalvåret, mys.

Vårstäda hallen
Märkt på: