Vilket charmigt torp man får känslan av att komma in i en saga av Astrid Lindgren, ett torp i Törnrosdalen där Bröderna Lejonhjärta bor. Färgerna i torpet är så fina och harmoniska och passar ihop med husets stil.

Hit skulle jag vilja åka för att koppla av vardagen och njuta av den uppvuxna gamla trädgården omringad av en härlig syrenhäck likt en doftande mur. Trädgården passar också husets stil med slingrande grusgångar och härliga gammaldags blommor och flera uteplatser.
I torpet hittar man platsbyggda möbler med förvaring som matchar torpet och bidrar till den genuina känslan. Dessa går även att använda som sovplatser/sängar. På ovanvåningen finner du sovloft med fyra sovplatser. Mysigt utrymme med fönster ut mot trädgården.

Här hittar du Torpet på Hemnet.
Bilderna lånade från Mäklaren Mäklarhuset.se

Annars händer inte mycket här på Villa Ormberget den här lördagen, vi har varit ute och promenerat, sett på World Cup i längdåkning, slipat och målat ett lager färg på dörrlister (längst ner där de slits mest) i köket. Skall måla ett lager till snart. Nu på våren syns alla skavanker så tydligt och att måla skurklossar gör att det ser lite fräschare ut och det känns verkligen tillfredsställande. Problemet är att man inte vet var man skall sluta….

Följ mig
Ett sagotorp
Märkt på: