Vår ö-granne tror att Mälarisen sköljer innan påsk, hoppas, hoppas. Jag har börjat göra listor inför stugpremiären 2021. Här är min påsklista på saker som skall med ut till sommarhusen för att skapa påskstämning och påskmys påsken 2021.

Sleepo morgonrock
Tofflor Lala Michael Coors
Filt från Mille Notti i 100% mohair 
Fårskin från Rusta
Påskfädrar från My Perfekt Day
Keramikskål från RoyalDesign
Påskägg Hammershoi från RoyalDesign
Stickad tröja i gult
Kudde Circus

En gul kudde i den blåa soffan, vad tror ni, visst blir man lite glad.

Igår var vi ute och åt på restaurang, länge sedan sist, och väldigt efterlängtat. Vi firade Anders, Hanna och Molly som fyller år med 6 dagars mellanrum i Mars. Efter middagen gjorde Ola goda drinkar till Talangfinalen. Han gjorde en kaffedrink, Galliano hot shot väldigt mycket 90-tal, och en Manhatan fräsch och god med mycket is. Is är viktigt när man gör drinkar, i nästa liv skall jag ha ett kylskåp med ismaskin.

Följ mig
Ö-längtan
Märkt på: