Jag och mina listor, men de är bra för att minska stresspåslag som jag ofta får när jag skall ordna en tillställning. Det blir inte bättre med åldern, tvärt om, värre. Men får jag ner saker på listor då blir det lite bättre.
Här är listan med körschema och handlingslista inför Hannas mottagning efter diplomceremonin vid Örebros Universitet.

Ola tar hand om bubbel, rödvinet och dessertvin, det är bra att ha en expert i familjen. Klänningen är struken men jag behöver nog ett par nya finskor, studentpresenten inköpt och dukarna tvättade. Det skall bli fint väder så kanske vi kan sitta ute på terrassen, jag kommer att ha så kallat gående bord och duka långbord ute om vädret tillåter. Vi har stolar och bord så det räcker, vi har dukat långbord på terrassen förut men kanske inte för 15 stycken…

Jag känner redan att axlarna har sänkts och andningen blivit djupare, tänka vad en liten lista kan göra ändå.
Nu skall jag tända grillen, för även om det regnar ute skall jag grilla. Kycklingen ligger i marinad sedan några timmar tillbaka och till det blir det rostade grönsaker och en grönsallad, passar bra på en Kristi Himmelsfärds afton tycker jag.

Listor är bra för att sänka stresspåslag
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram