När jag köpte mina hyacinter så hittade jag ett jättefint och juligt snöre som jag köpte utan att riktigt veta vad jag skulle ha det till, jag köpte också 5 fina blockljus. Blockljus, fint juligt snöre, bricka i trä, mossa och prydnadssvampar vad kan man göra av det? En enkel adventsljusstake så klart….

Första advent ett snöre, andra advent två snören osv, det enkla är det bästa.
Mina hyacinter har slagit ut men det gör inget att de slår ut för tidigt jag köper nya nästa vecka. Jag har inte kunna ha hyacinter hemma förr om åren då Ola är allergisk så nu tar jag igen detta med råge.

Tänk hur mycket inspiration man kan få av ett litet juligt snöre, här ett blockljus som jag också pyntat det blir liksom en ny dimension på blockljuset. Och varje dag dyker det upp något juligt här hemma, idag åkte min favoritstjärna Eldig, från Vatt och Veke, upp. Om jag var tvunget att välja ett enda julpynt så fick det bli denna stjärna, läs mer om stjärnan här.

Nej nu måste jag tillbaka till jobbet, det blir några timmar till ikväll, det är mycket nu….. Men jag har hunnit med en PW på 7,5 km och lagat mangokyckling till middag.

Enkelt julpyssel
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram