Jag gillar verkligen solrosen den är så vulgärt stor, härlig och den känns lite retro också. Så igår när vi var och handlade för vårt fredagsmys med båda kidsen så blev det 3 buketter med solrosor som nu lyser upp vårt hem över helgen. Snart skall vi iväg på ett övernattningskalas på Rävnäs utanför Västerås, kompisarna bjuder in till 200 års kalas, jag har inte fått ihop hur de räknar än men det ger sig nog…
Ialla fall här lite solrosenergi.

Hanna städar köket innan frukosten, jag har inga problem att fixa frukost om det är lite stökigt runt mig men Hanna brås på sin far som vill ha ordning och reda först och sedan kan man laga mat. Tur att vi är olika…

Här skymtar vårt senaste inköp, snygglampan, läs mer här.

Och så fick en bukett pryda vardagsrummet också.

Och tvättmaskinen gav upp igår så vi har varit en tur till Elgiganten och inhandlat en ny av märket Samsung. Anders och Ola håller på att installerar den as we speak, Ola behöver tvätta lite innan han drar tillbaka till Örebro. Ola har ju ingen tvättmaskin i sin lägenhet så han har alltid med sig tvätt hem så nu gäller det att få igång den nya maskinen. Det passar ju aldrig när någon av vitvarorna ger upp, eller hur…

Sensommarens solstråle lyser upp Casa Omberget
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram