På senare år har Anders tagit över många sysslor som jag varit ansvarig för när barnen var små och jag jobbade lite mindre. Tvätten är en av de områden som han tagit över och det är så skönt. Och han håller efter tvätten så att det inte samlas i stora högar, för det mesta är tvättstugan helt fri från smutstvätt. Men nu när tvättmaskinen gav upp samlade smutstvätten upp sig i stora högar. Men idag har den nya tvättmaskinen gått på högvarv och vädret är ju så där härligt sensommarvarmt så det går att hänga tvätten utomhus. Finns inget bättre än att bädda med lakan som torkat utomhus känns verkligen superlyxigt.

Vi har ju så liten trädgård här i stan så torkvindan åker upp bara när vi hänger tvätten

Och ja, krysantemum i trädgården det är att verkligen är att erkänna att sommaren är över på riktigt.

 

Solcellslyktorna från Clas Ohlsson hänger fortfarande med , de åkte upp i maj, se här,  och får hänga en månad till.

Nu blir det vietnamesiska vårrullar som Hanna lagat, mums.

Vi är inte jämlika när det kommer till tvätten
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram