Idag är det kanelbullens dag. Jag tog halva dagen ledigt idag, slutade efter lunch, handlade lite och hämtade Molly för en tur till Sommarhuset. Vi var ju inte här ute i helgen som gick så jag vill gärna titta till våra små hus lite och klippa gräset om det behövs, och det gjorde det. och så passade jag på att baka lite kanelbullar också. Vi har ju en ganska liten spis här ute men den är väldigt bra och 12 bullar per plåt går precis in. Jag glömde mjölk när jag handlade men det fanns havremjölk här ute, tack Hanna.

Tre mästerverk på en av tallrikarna jag köpte på loppis i somras, se mer här.

Min utsikt under bullbaket.

Det är mycket roligare att baka i sommarhuset, mer lustfyllt på något sätt.

Jag fick till en perfekt deg idag slät och smidig. Jag gör vanliga traditionella bullar, det receptet som står på mjölförpackningen.

 

Mina kanelsnurror är kanske inte de snyggaste, jag tittade på den här filmen för att lära mig.

Fin färg fick de små godingarna.

 

Ett helt lass blev det och de smakade ljuvligt med en kopp kaffe. Kanelbullar brukar gå åt i vår familj. Hanna har rest till Mormor och morfar två dagar och jag såg just på snapchat  och instagram att de också bakade bullar.

 

Nu blir det en tur med Molly på vår höstfina Ö.

Vilken dag är det idag @ ?
Märkt på:        
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram