Jag har ju en grej för Danska sommarhus och när jag surfade runt på
AirBnB så hittade jag detta charmiga hus.

Sommerhus i Kikhavn hittar ni här.

 

Svart träpanel, me like….

Huset ligger på ett skyddad privat väg endast 10 minuter från Kattegat.
10 Minuter med bil till Hundested där förutom den idylliska hamnen finns affärer och restauranger.

Snyggt med de stora spröjsade fönstren och det svarta däcket.

 

Det här är så min stil, rotting, trasmattor och udda möbler.

 

 

Kombinerad soffa och säng bra när man har ont om plats.

Här mellan hav och fjord med en av Nord Sjaelands bästa stränder som granne hittar du den idylliska staden Hundested. Här hittar du något för alla smaker. När morgondimman drar bort lägger fiskebåtarna till för att sälja nyfångad fisk bland turistbåtarna. Besök polarforskarens Knud Rasmussens hus som är ett levande museum mitt i den vackra naturen vid Spodsbjergs Fyr. 2 kilometer från Hundested hittar man Lynæs marina och där på denna vackra plats kan du släcka törsten och äta god mat i de många pubarna medan du tittar på vindsurfarna segla i den stadiga vinden. Lynæs kyrka är värd ett besök eftersom den är konstruerad av virke och material som finns naturligt i området.

Ett tips inför sommarens semester
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram