Att bo spartanskt som vi gör när vi bor i fjällhuset, utan rinnande vatten, begränsat med el, utetoa, minikök, ingen frys gör att man uppskattar Villa Ormberget när man kommer hem. Vi byggde ju om vårt badrum för 2,5 år sedan och det känns fortfarande som värsta lyxen när man kliver in där.

 

Tunnelbanekakel, badkar i marmor och en stor duschhörna, jag är så nöjd med vårt badrum. Fast det var ganska jobbiga 8 veckor, de bilade igenom taket ner till kök och lilltoan och när de hällde på flytspacklet ja då var det inte riktigt tätt ?.

En pärs var det men det blev ju bra till slut. Nu är första arbetsdagen avslutad här i Derby, jag skall gå ner till hotellets restaurang och äta lite med kollegorna. Jag gick upp 4 i morse så det har varit en lång dag.

Uppskatta hemma
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram