Veckans mest inspirerande hittade jag via en av mina favoritbloggar, Elisabeth Heier.
Ett fantastisk hus som är till salu av Fantastic Frank.

Alltså kolla in carporten hur snygg.

Villa Åkerman har en alldeles egen agent, det här fantastiska huset har det och har har figurerat i annonskampanjer, liksom i svenska och utländska inredningsmagasin och beundrats av bloggare och influencers med verklig koll.
Huset är byggt 2013 och drömmen var bara att kombinera ett härligt familjeliv utan att ge avkall på estetik, naturliga material, design och funktion. Villan har enorma fönster som gör att det lever i och med varje årstid, där middagarna kan vara för upp till 20 personer eller lika mysiga med bara familjen närvarande. Och inte nog med det på sommaren ligger båten på den egna båtplatsen som ingår invid sandstranden, på hösten värmer och sprakar eldstaden som en central mittpunkt i den öppna sällskapsdelen.

 

Villan har material som består av av lärkträ, ekfaner, handslaget kakel, ikea, Smeg, öländsk kalksten, genomgående dold och riklig förvaring och terrasser/altaner om ca 80 kvm med sol större delen av dagen.

Härlig hotellkänsla i sovrummet med  mörk träpanel, heltäckningsmatta i ull och matchande gardiner.

Och man beöver inte två tvättfat, Anders, men två kranar, supersmart.

Läs mer om huset här.

Veckans mest inspirerande
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram