Vilken fin helg vi hade i Stockholm med Ola, Hanna och Kalle. Lördag kväll åt vi en bättre middag på Portofino i Gamla Stan. Om ni är i Stockholm får ni inte missa denna pärla till restaurang, trevlig service och gudomlig mat. Vi tog en charkbricka till förrätt med lagrade ostar, skinkor och korvar. Sedan åt jag en pasta med oxfile till huvudrätt, och vilken pasta de har på Portofino, nu fick jag lust att köpa en pastamaskin.
Efter en bra hotellfrukost på söndagmorgonen besökte vi Svenskt Tenn. Svenkst tenn är både en inredningsbutik och ett museum över grundaren Estrid Ericson och hennas kompanjon Josef Frank. Jag har ju inte råd att köpa så mycket men man kan ju alltid få lite inspiration. Vi fortsatte till Hallwylska Museumet och sedan blev det lite shopping och fika innan vi tog tåget tillbaka till Västerås.

Jag köpte ju ännu en kruka på Blomsterlandet för några veckor sedan, man kan aldrig få för många krukor. Och just nu finns det så många fina glaserade lite retroaktiga krukor som passar jättebra här i Villa Ormberget.

Elefantörat fick en ny kruka. Vitrinskåpet är ett gammalt IKEA skåp som jag målat om se här.

Vilken lycka att det gick så bra med min blogg när den blev hackad, backup is da shit.

Har jag för många krukor
Facebook
LinkedIn
Instagram