Hallå ni glömmer väl inte bort huden nu på vintern. Jag var på apoteket idag och fyllde på lagret av hudgodis. Apoteket hade köp 2/3 på apotekets
egna produkter. Och jag måste ju ha milt parfyrmerat och Acos produkter
är mina favoriter framför andra dyrare trendmärken. Så ikväll har jag haft lite hemmaspa och badat badkar, filat fötterna och smort in mig från topp till tå, så himla skönt.

Mina favoriter ur ACO:s kollektion Body Lotion Moist, Face Day och Face Night.

På kvällen brukar jag smörja in mig med Night Face och
en ACO:s ögonkräm som också är väldigt bra. På morgonen är det Day Face som gäller. Föresten vet ni vad det är för skilland på dag och nattkräm?
Huden arbetar olika under dygnet. På dagen behöver huden skydd och det finns det i dagkrämen plus att många innehåller solskydd. På natten arbetar huden fyra gånger bättre än på dagen och då behöver huden något extra och det har nattkrämer .

Det finns en rosa och en ljusblå Body Lotion i ACO:s sortiment, den rosa är extra fyllig men eftersom min hud inte är så torr som den kan vara under torrare vintrar valde jag den ljusblå flaskan.

Vårat badrum renoverade vi för 3 år sedan, det var en påfrestande renovering under 8 veckor med bilande av betonggolv, sanering av asbest, duschglasväggar som exploderade…. Läs mer om vår renovering   härhär och här .
Men till slut så blev badrummet och lilltoan det vi hade drömt om.

Nu skall jag packa träningsväskan inför fredagsträningen.
På lördag skall Hanna flytta hem under sin praktikperiod som är ca 3,5 månad så snart har vi hela familjen här hemma det skall bli mysigt. Så på lördag åker vi till Örebro och hjälper Hanna att flytta ut ur sin lägenhet. Det var ju inte längesedan vi var där, i augusti. Då flyttade Ola hem och Hanna mellan två lägenheter i Örebro. Detta blir ju lite enklare, vi börjar ju bli vana med det här att bära möbler och städa ut lägenheter.

Boosta huden
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram