Även om temperaturen är lite låg så värmer solen underbar så här i slutet av Mars. Så om man hittar en solig hörna i skydd av vinden kan man sitta ute och njuta av solen. Och de där första strålarna mot ansiktet finns det något ljuvligare, och får man en kopp kaffe till då är man i paradiset.
Här är min plats i solen just nu….

Och några penseer i en kruka gör ju sitt till för att få den där härliga vårkänslan.

Och får de stå lite skyddade under ett skyddande tak så klara de frostnätterna bra. Men tete a teteerna har inte slått ut riktgt än men man kan ana knopparn där bakom.

Förutom en kaffe i solhörnan har vi varit en sväng vid båten och tagit av preseningen. Marinan skall hänga på motorn under veckan senast fredag. Jag kan knappt bärga mig att få komma ut till sommarhuset och se hur de mår efter en vinter utan tillsyn. Undrar om mössen levt loppan därute under vintern? Vi brukar ju alltid kunna se till de små husen under vintern när isen lagt sig, se här, men i år var ju Mälaren isfri så det gick inte.
Nu skall jag röja lite i min lilla trädgård här hemma, kratta grenar och gamla löv, skönta att få arbeta med kroppen igen.

En solig hörna
Märkt på:                
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram