Idag får min fredagsbukett representeras av de söta penseerna vid ytterdörren. Jag glädjer mig fortfarande varje gång jag kommer hem och ser min fina ytterdörr. Och vi är så nöjda med det nya kodlåset som är så smidigt, bästa investeringen.

Och det verkar som att blommorna klarar minusgraderna under nätterna, de har ju ett litet tak som skyddar mot den värsta kylan.

Men det är lite kalt här på framsidan så jag skulle vilja få in lite mer grönt. Jag har tänkt mig en liten låg ramhäck av idegran. Det är ju norrläge och inte så mycket sol men idegran skulle kunna fungera.

En liten häck på ca 15-20 cm och några formklippta idegransbollar lite längre in, då får vi lite mer grönska och det passar bra till tallarna.

Och så var det kodlåset, Yale Doorman, jag tyckte inte att designen var den snyggaste i början men man vänjer sig. Men alltså så himla smidigt med bara en kod inga nycklar som man måste hålla reda på. Och behöver man släppa in någon när man inte är hemma kan man skapa en tillfällig kod för 24 timmar, hur smidigt som helst. Som idag när städtjejen var här , hon har en egen kod. Eller när man får hantverkare på besök bara att skicka koden via mail superenkelt.

Och jag skröt ju så mycket om Patrik som fixade den nya dörren och som också fixade fina detaljer som dessa kopparbeslag. Nu kommer han tillbaka i Maj och hjälper oss med altandörrar och fönster på övervåningen, så himla duktig kille.

Nu väntar jag på att Anders kommer hem så vi kan åka och sjösätta, S.P.Ä.N.N.A.N.D.E

Följ mig
Fredagsbuketten
Märkt på: