Gräsklipparen gick igång som en klocka, hur kan den bara gå och gå utan någon som helst omvårdnad, helt otroligt. Så nej det blir ingen robottgräsklippare i år heller. Och att klippa gräsmattan vi den här tiden på året är en riktig utmaning, jag kallar det gullviveslalom och det tar evigheter att klippa gräset, över 1 timme idag, men det är det värt gullviverna är ju så himla söta och fina.

Och här är den berömda gräsklipparen, en Hurricane, Anders har till och med klippt med den långt in i skogen, men då tappade den ett hjul. Men vi fixade ett nytt hjul och det är verkligen en evighetsmaskin..
Vi fick den med stugan så den är minst 12 år och vi gör ingen service på den what so ever, men det hjälper inte den bara fungerar hela tiden.

Och vi fick en överraskande fin dag, solen har lyst på oss hela dagen och Molly har alternerat mellan solen och gullvivorna och skuggan. Och mellan varven äts det lite harlort…..

Och efter klippningen körde jag på gräsmattegödsel så idag har det nog blivit en 10000 steg minst. Nu är det gödsel på båda gräsmattorna, den i stan och här ute vid sommarhuset. Till nästa helg skall jag köpa lite mer blommor och örter, som basillika, timjan, persilja och kanske några tomatplantor och plantera ut i krukor, kragpallen och på friland.
Jag älskar verkligen den här tiden i Maj då allt håller på att slå ut och det är sådär skirt vackert, nu så blommar slånbärsbuskarna i åkerkanterna och häggen är på väg att slå ut. I år kommer det nog vara lite tid mellan hägg och syren, förra året blommade de samtidigt, kommer ni ihåg.
Nu känner jag mig sådär härligt trött i kroppen som man gör när man har jobbat i trädgården, jag kanske skall ta mig en liten höndeblund.

Men nej den startade på första rycket….. och gullviveslalom
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram