Luretips som de säger i vårt grannland eller ett smart tips som vi säger på svenska är att köpa en massa billiga bomullstyger och sy överdrag till kuddar som kan användas som dynor till både utemöbler som innemöbler.
Jag har så många att jag måste ha lite mer förvaring, en korg får nog införskaffas ASAP. Jag har köpt bomullstyger som liknar bolster, det tycker jag passar bra med stilen vi har här i sommarhuset. Jag förvarar dem i en korg precis innanför dörren, bara att ta med sig när man skall sitta ute.

De används också i rotting – och korgstolarna här inne i gamstugan, bra med grejor som har flera användningsområden. Jag syr inte på några dragkedjor på överdragen det är för komplicerat men jag syr igen med stora stygn så att det är lätt att sprätta upp och ta ut innerkudden och tvätta kuddöverdragen.

Jag har precis avslutat en PW med medföljande Strömskärspass på bryggan, Molly fick bara gå med på halva PW:n, hon är så långsam skall bara stanna och lukta överallt. Jag funderar på om jag skall köra PW: n på morgonen istället, man blir ju så pigg av det. Imorgon skall jag gå upp en halvtimma tidigare och köra en PW innan jobbet och se hur det känns. Får se om jag får till det…… 😉

Luretips inför sommarsäsongen
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram