Idag när jag cyklade till jobbet snöade det eller det var nog mer snöblandat regn faktiskt. Så på med vinterjacka, regnbyxor, vantar och mössa igen, det är bara att gilla läget ibland. Men när jag kom hem så tittade solen fram och jag var tvungen att gå ut och fota grannarnas underbara hägg. Jag har nog skrivit ett inlägg om denna hägg varje år sedan vi flyttade in i Villa Ormberget. Här kan du läsa om häggen 2019. Men tillbaka till idag, kolla in vår grannars underbara hägg som spiller över på vår sida.

Och där bakom ligger vår soon to be ready skifferterrass. Det blir nog två helgers jobb till minst. Men sedan skall det bli lite krindetaljer som någon slags mur, spalje, eller staket på kortsidan mot skjulet, så kanske lite snyggt ljus, spottar, ljusslingor eller dyl. En massa växter i krukor, korgar eller blomlådor måste vi också ha som mjukar upp allt skiffer och granit.

Jag köpte lite himmelsblått bomullstyg till mitt projekt sänggavel, de hade inte exakt den nyansen jag ville ha det blir lite ljusare än jag tänkt mig men det blir bra nog.
Jag måste bara tipsa om en jättebra serie på som jag ser på “as we speak” Normala människor heter den och den är helt underbar. Den finns på SVTPlay, jag är inne på 6:e avsnittet och vill aldrig att den tar slut. Kanske ser jag den en gång till om den slutar lyckligt, det känns inte så just nu.

Grannarnas hägg
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram