Nu blommar syrenerna och utanför köksfönstret är de helt kritvita. Sådär vita att de poppar ut och ser nästan ut som de är konstgjorda. Jag försökte fota genom fönstret för att fånga den där känslan av de där snövita tunga klasarna som är sådär vulgärt vackra, gick sådär. Bondsyren heter ju Vulgaris på Latin och det kan man verkligen förstå. Nu måste jag sluta att fota blommor, men jag kan bara inte få nog av allt vackert som slår ut i naturen, Maj är så ljuvlig!

Här skall ni få något annat att klura på, vad är det här?

Jo det är min app Runkeper som jag startade när jag klippte gräsmattan, men den verkar inte vara så exakt för jag fick bara ihop 0,6 km fast jag klippte i 54 minuter och 49 sekunder. Nästa gång skall jag starta stegräknaren istället. Men om man går hela tiden i 55 minuter så brukar man ju komma ca 5-6 km och på fem kilometer brukar jag ta ca 7000 steg så det är ju bra ändå. Och den där extra slingan var när jag klipte vid Solbryggan.
Jag är ju förtjust att göra listor och här i stugan har vi två listor precis innanför dörren.
En kom-i-håg lista för när vi skall åka härifrån, det finns nämligen inget retligare än att åka över med båten och förtöja och gå till bilen och komma på att man glömde mobilen eller bilnycklarna. Det har ju hänt ett par gånger.. Och så har vi en lista med övningar som ingår i Strömskärpasset som med fördel görs nere på bryggan, bästa stället för lite styrketräning.

Här kan man läsa mer om vår PT som satte ihop passet åt oss.

Och så var det skylten då och det är emaljskylten som jag köpte till vår stuga förra året. Det är så många som har frågat var vi har köpt den så jag har verkligen gjort mycket reklam för Skillinge Emalj där vi beställde den ifrån (inget samarbete).

Jag såg att det var lite spindelskit på den så jag skall putsa den lite.

Nu blir det två dagar med hemmakontor i sommarhuset, det enda som är bra med den här dumma pandemin är att man får spendera mycket tid på sin favoritplats. Och även om man sitter inne och jobbar det mesta av dagen kan man ju fixa lite med trädgården på kvällen, gräset var så långt när jag kom ut till ön, men jag får ju skylla mig själv som gödslar. Gräsmattan är väldigt tjockt och fin nu efter regnet som har kommit.

Och jag lovar nu är det fotoförbud på växter ett tag framöver.

Syrener, listor och skyltar
Märkt på:        

En reaktion på “Syrener, listor och skyltar

Kommentarer är stängda.

RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram