Kycklingen lagd i marinaden, grillen är laddad, salladen skuren och fredagsbuketten på på bordet. Ja jag vet jag lovade att inte lägga upp några bilder på blommor men detta är ju en fredagsbukett, det måste vara ok. Den söta blå krukan tror jag vi har ärvt av Anders mormor. Jag har lagt hönsnät i botten då är det lätt att arrangera blommorna.

Anders, Hanna och Kalle kommer snart hit, det skall bli kul att träffa Kalle det var länge sedan sist. Vi skall äta grillad kyckling, rostade rotfrukter och Tzaziki mums. Inget planerat inför helgen förutom morsdag då. Jag önskar mig detsamma som jag gjort de senaste åren, en robotgräsklippare… Meeeen jag blir väldigt nöjd om jag får hänga med mina kära barn.

Trevlig helg

Nu kan dom komma
Märkt på:            
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram