Idag vill jag sitta på bryggan och sola men var tog solen vägen. Igår kväll var den här även om det var lite kyligt men idag är det molnigt. Enligt YR skall det bli soligt från klockan 13 så i väntan på solen bakar jag en mjuk pepparkaka så det doftar underbart i stugan. Vi hade en supermysig kväll igår, Anders, Hanna, Kalle och jag, vi grillade kycklingen som jag hade marinerat och den blev sådär perfekt krispig utan att bli torr och till det rostad färskpotatis och ett gott rött vin. Vi gick en promenad på Ön och såg slutet på Lets Dance, Sussie skulle vunnit tycker jag…. Ikväll skall vi grilla igen och den här gången kommer Ola och Hannas trevliga kompis Evana ut också. Anders kopplade in den andra kökslampan så att den lyser så bra, jag tror att jag hade kunnat göra det men jag har lite respekt för att koppla el så sådana saker överlåter jag på Anders.

Så nu har vi perfekt köksbelysning, både snygg och praktisk. Anders kommenterade de nya lamporna med att de bara var snygga och att den gamla belysningen var väl så bra, något som jag inte helt håller med om. Förut hade vi två spottar som var OK när man väl fick tänt dem långt uppe under taket, man fick ta en stol för att komma åt. Men nu är köksbelysningen kopplad till brytaren precis innanför ytterdörren, perfekt. Så det så, Anders har du en kommentar på det så skriv i kommentarsfältet….. (Klart han har en kommentar när har han inte det liksom….:-))

Men nu är det dags att ta ut pepparkakan ur ugnen och solen börjar kika fram mellan molnen så nu blir det på med shortsen brygghäng för hela slanten och en bra bok har jag också av Malin Persson Giolito, “Bortom varje rimligt tvivel”.

I väntan på solen
Märkt på:                    
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram