För två år sedan började jag skapandet av min lavendelhäck vid mitt trädäck läs här om lavendelhäcken och här om mitt trädäck. Jag planterade om lavendelplantor som jag redan hade i trädgården, jag tog skott från min ögranne Petra och jag köpte några nya för att skapa min lavendelhäck. Nu börjar den ta sig min lilla häck, se här bara.

Och här satt jag på lunchen idag när jag hade hemmakontor.
Det är bra frodigt nu, fast gräsmattan här ute behöver lite regn nu den börjar bli torr. Jag tror att det är ett väldigt tunt jordlager på delar av gräsmattan, jag försöker dressa lite varje år men det hjälper inte mycket. Nästa år kanske vi skall köra ut ett lass med jord på flotten (bryggan), eller varför inte i år?

Har haft en bra dag på jobbet och fått gjort mycket under dagen. Det blev en PW efter jobbet med ett dubbelt Strömskärspass på bryggan. Är duktig på att träna när jag är i sommarhuset vet inte varför men det är lättare att få det gjort träningen här än hemma i stan. Det kan vara för att det är underbart att promenera på vår vackra Ö kanske. Nu skall jag vattna lite i trädgården innan jag hoppar in i duschen, ha det bra 🙂

Min lavendelhäck
Märkt på:                    

2 reaktion på “Min lavendelhäck

Kommentarer är stängda.

RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram