Ibland går mina projekt spikrakt och resultatet blir över förväntan och ibland krånglar det från början till slut. Då är det bara att ta ett djupt andetag och släppa projektet en stund och sedan komma tillbaka med ny energi. Mitt projekt klä om nya soffan började jättedåligt, jag sydde ihop fel, klippte fel, mätte fel, fick sprätta, sy om, stack mig på nålen och blodade ned tyget, ja ni hör inte något spikrakt projekt här inte. Men till slut fick jag ihop överdraget till en ryggdyna, det skall bara sys ihop för hand i ena sidan men det gör jag framför TV-n och aktuellt lite senare.
Här är soffan draperad med tyget som jag skall använda till att klä soffan.

Och här är den vänstra ryggkudde nästan klar, phu….

Nu gäller det bara att göra mönsterpassning med resten av ryggkuddarna annars kommer det att se konstigt ut, önska mig lycka till. Annars passade vi på att hänga lite på bryggdäck på förmiddagen när solen var framme.

Jag plockade lite hallon, och kollade om mina potatisar “Duke of York” var mogna, det var de.

Hallonen åt jag i yoghurten, finns det något bättre än nyplockade hallon?

Igår drack vi ett glas vin hos bästa grannarna, det är så härligt att kunna umgås igen, fast på avstånd såklart. De har en jättefin uteplats som tar till vara solens sista strålar och så var det myggfritt också, en härlig start på semestern.
Imorgon skall Anders hämta sin hyrkajak som han skall ha i veckan och vädret ser lovande ut, inte jättevarmt men vindstilla. Vi hoppas på några fina turer i Mälararchipelagen.

Projekt som inte var så lätt
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram