Jag lovade i ett svagt ögonblick att vandra några etapper på Bruksleden med Hanna i sommar och nu är det dags. Jag fick damma av liggunderlag, sovsäckar, ryggsäck, trangiakök och tält, hjälp hur skall detta gå.
Så här såg det ut igår när jag dammade av och vädrade tält, sovsäckar och liggunderlag.

Uppblåsbara liggunderlag, hjälper inte så mycket ……… Längtar redan tills vi är hemma igen….

Allt det här skall vi bära med oss, middag dag 1 kokt korv med bröd och mos, middag dag 2 tortellinin med spenat. Mellanmål soppor och nudelsoppor, bars av olika slag till mellanmål, knäckebröd och lingongrova, gröt med russin och torkade aprikoser till frukost, te och kaffe. Ja det blir spännande att se hur tunga våra säckar blir…. Hanna har lovat att bära tältet.

När jag var nere på Naturkompaniet i går för att skaffa karta och bestick så kunde jag inte låta bli att köpa ett par Birkenstock, gillade det snygga bruna lädret, gick faktiskt inte att gå förbi dem de ropade mitt namn.

Nu borde vi vara någonstans på etapp 16 på väg till första övernattningen vid Trummelsberg. Imorgon skall vi gå etapp 12, vika in på etapp 13 och övernatta vid sjön Trehörningen, och sista dagen går vi tillbaka till Trummelsberg, önska oss lycka till.

Jag undrar hur detta skall gå, lite nervös faktiskt.

Hjälp vad har jag gett mig in på?
Märkt på:                    

En reaktion på “Hjälp vad har jag gett mig in på?

  • 2020-08-04 kl. 22:16
    Permalänk

    Ohh så mysigt att vädra ut gamla tältet

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram