När Hanna har lagt beslag på sommarhuset så blir vi “tvungna” att tillbringa fredagskvällen hemma i stan på vår nya fina terrass, win, win, kallar jag det. Anders och barnen gjorde ett fantastisk jobb med den fina terrassen, 20 ton grus, sand och sten kördes med skottkärra från kortsidan av huset. Med gruset höjdes terrassen ca 40 cm, och man slipper steget ner på terrassen och det gör att den blir mycket mer tillgänglig, det märks tydligt att vi spontant går ut och sätter oss för både frukost, lunch och middag.

Här, här, här och här kan man läsa mer om vår terrass.

Vi är mer än nöjda med vårt nya “vardagsrum”, nu fattas det bara en liten uppdatering av matgruppen och ett stort parasoll men det får vänta en stund, kanske blir det reor på utemöbler nu under sensommaren hösten, jag får hålla utkik helt enkelt.

Win, win
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram