Inget var planerat för dagen, vi tog den som den kom. Sovmorgon, lång frukost på terrassen, en tur till återbruket för Anders och jag städade i min garderob och hjälpte Ola att städa och röja hans rum. Sedan ville Hanna bjuda på lunch ute på ön eftersom de hade massa smarriga rester från sin picknick med kolloledarna som hon träffade när hon jobbade på Västeråsgården. Ledarna, 10 stycken, verkade vara ett tight gäng efter 3 veckor tillsammans med 40 ungdomar mellan 9-13 år, härligt att se.

Så förutom en supergod lunch på bryggdäck blev det dyk från bryggan i 22 gradigt klart vatten, ljuvligt. Dagen dokumenterades genom instagram och mobilen, kameran fick stanna hemma.

Sista rycket för stockrosorna, nästa år skall jag plantera fyllda stockrosor jag har redan skaffat frön.

Här, här och här kan du se mer från min ljuvliga dag.

En oväntad ljuvlig lördag i augusti
Märkt på: