Förra veckan fick jag problem med min VPN tunnel så jag kunde inte jobba hemifrån så som jag ville. På tisdagen hade vi en Covid-19 smittad på jobbet och då tänkte jag jobba hemifrån resten av veckan men det gick ju inte så bra. Men nu är det fixat så nu jobbar jag från Ö:n. Jag kom ut igår och nu ser det verkligen sensommar ut i trädgården, gräset är gult, blommorna är utblommade och gula löv har börjat singla ner på marken. Och nu är det dags att placera ut musfällorna märkte jag i natt….
Köpte lite nytt till stugan förra veckan.
En jättefin korg som kan användas för att packa picknik eller packa handdukar när man skall ta båten till någon fin badklippa.

En ny skärbräda, man kan aldrig få för många skärbrädor eller hur?
Så införskaffade jag ett Microplane rivjärn, så smidigt att använda när man inte vill dra fram det stora rivjärnet och mycket lättare att rengöra.

En sopborste är alltid bra att ha i köket, den här fina hittade jag på Åhlens.

Hanna har ju tillbringat semesterdagar här ute med kompisar och det var så härligt att komma ut och se att det var så fint städat och undanplockat. Anders och jag är ju lite petiga hur vi vill att det skall vara här ute, men nu fanns det absolut inget att klaga på. Nu har jag jobbat klart och skall se om jag kan skruva ihop gräsklipparen som föll sönder lite sist jag klippte gräset, jag kanske får fråga Sture, grannen, om han har lite muttrar och skruvar.

Hemmakontor igen
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram