Bästa lifehacket är verkligen att ha hjälp med städningen. Fredagar är städdag här i huset, nu är det dammfritt här hemma, utvädrat och nytvättade lakan i sängarna, bästa fredagskänslan….

Täcken och kuddar har legat ute på balkongen och vädrats innan sängarna bäddades om med nytvättade lakan nu luktar det nybäddat och fräscht.

Jag fixade till vårt sovrum för snart 3 år sedan med nya gardiner, ny väggfärg och heltäckningsmatta se mer här och här.

Även köket är rent och smulfritt älskar verkligen hemstädning.

Mitt härliga retrokök som vi budgetrenoverade 2013 när vi flyttade in, nytt golv, nya bänkskivor, nytt kakel, ny diskmaskin och sedan har vi uppdaterat efterhand med nytt fönster, ny spis, ny köksfläkt. Mer om vår budgetrenovering se här och här.

Köket sett från hallen, på höger sida innan köket har vi vår charmiga serveringsgång som var populärt på 50-talet. Vårt hus är byggt 1959 och har massa härliga material som man kan läsa mer om här.

Vi har inga planer för helgen förutom att koppla loss bryggan och hänga den på bojen. Imorgon kommer Hannas kompis på middag, annars blir det nog lite rensning i garderober och köra saker till återbruket.

Följ mig
Nystädat hus
Märkt på: