Alltså de här dagarna på Ön har varit Magi…., nej jag skall inte använda det uttjatade ordet, de har varit väldigt trevliga helt enkelt med härligt sensommarväder och en känsla av stillhet och ro. Det där med stillhet och ro motverkar stressen som är på jobbet just nu, väldigt mycket som skall vara klart helst igår, men man kan ju bara göra så gott man kan. Några övertidstimmar har det blivit och antagligen några till under helgen som kommer.
Ikväll skall jag vara ledig och hänga med resten av familjen inne i stan det skall bli mys, kanske ska ta med mig Monopolet till stan, lite sällskapsspel hör ju hösten till.
Försökte ta lite bilder för att förklara den där känslan av lugn man får av att leva Ö-liv. Så här känner jag mig när jag är på min favoritplats.

Nu önskar jag alla en härlig fredag en underbar helg.

Följ mig
Att ha fredagskänsla
Märkt på:                        

2 reaktion på “Att ha fredagskänsla

 • 2020-09-25 kl. 19:33
  Permalänk

  Vackert! Där skulle man vilja vara…
  Trevlig helg!

  • 2020-10-03 kl. 14:55
   Permalänk

   Ja det är rofyllt i sommarhuset. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.