Jag var på Blomsterlandet en sväng på lunchen, det var 50 % på fleråriga plantor, men det var väldigt utplockat. Jag kunde inte heller hitta något inspirerande till en blomsterbukett så jag gick ut tomhänt, när hände det sist? Så fredagsbuketten fick bli mina fina Krysantemum som håller formen, tack vare Anders som är duktig att vattna.

Så härlig färg, sådär ljuvt ljusrosa.

Krysantemum skall ha mycket vatten och det har mina verkligen fått i år. På baksidan har jag också ett par.

Vilken underbar dag vi har haft idag 18 grader och en sådan där lätt dimma som suddar ut konturerna på de vackra höstfärgade träden. Jag har såklart suttit inne hela dagen och jobbat men vid fem-tiden tog jag en tur till Ön och klippte gräset, tände lite ljus och satte igång värmen. Hanna skall leva ö-liv med några kompisar från klassen och är det varmt och upplyst när de kommer ut så känner de sig nog välkomna. Jag pratade med Antonio som har hus som ligger precis vid kanalen där vi har nattbryggan och han lovade att blinka med lampan på övervåningen så att Hanna får lite ledljus när de åker över sundet till Strömskär i mörkret. Bra att ha en egen fyrvaktare….

Piprankan får också symbolisera fredagsbuketten, den strävar på uppåt. Jag skall klippa ned den ordentligt så att den blir tjockare från basen.

Ha en skön fredag alla härliga följare.

Det bidde ingen fredagsbukett vad bidde det då?
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram