Va är det redan fredag igen , var tog den här veckan vägen? Jag förstår inte en del veckor bara försvinner i ett töcken av jobb och vardag. När barnen var små så hade vi höstlov typ nästa vecka då vi ofta åkte iväg till varmare breddgrader och även när barnen flyttat hemifrån så åkte vi iväg en sväng i oktober för att få lite sol och värme. Men nu är det ju Corona tider och flygskam så nu åker man inte iväg hur som helst längre. Men nästa helg skall vi till Ulricehamn och hälsa på mamma, det får bli vår lilla höstutflykt.

Som sagt var så har jag jobbat så himla bra denna vecka jag har fått
så mycket gjort, klapp på huvudet Åsa. Nu sitter vi bänkade framför Idol och eldar i brasan, Hanna har kommit hem och vi har ätit Sushi från Sushi Yama, jag åt 8-bitars Lakto-ovo, sååååå gott.

Och som om det inte vore nog med allt mys så är hela huset nystädat
man måste ju bara älska hemstädning.

Fredagsbuketten blev en sådan här blomma, en orange julros, Hanna trodde den var vissen. Jag tänkte lite halloweenkänsla men det gick inte hem, kanske inte mitt bästa köp någonsin, ha,ha.

Dynorna åkte in när Ola staplade veden utanför, nu skall de torka innan de åker in i garaget. Här fick de vila en stund…

jag fick min Adidas träningsjacka, satt som en smäck, skönt med leverans till dörren.

Rött plus gult vad blir det? Ett nytt projekt på G, vad skall detta bli.

Fredags-sushi
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram