Ett hus utöver det vanliga och precis vad jag söker efter när det kommer till vårt sommarhus som vi kanske kommer att bygga någon gång i framtiden fast i lite mindre yta än detta hus. Husets fasad består av, förutom glas också stående panel i lärkträ som ger ett levande intryck. Förutom entrédörrar nås husets gavelsidor via två altandörrar som skapar en genomgående korridor på 18 meter!

Till alla rum är vägghängda dörrar som tar minimalt med plats monterade. Tre sovrum om vardera 10 m2 samt ett större om 12 m2 erbjuds. Det stora sovrummet har eget badrum som är helkaklat i färgerna vitt och svart. Inredningen består av dubbla duschplatser, WC och handfat. Förvaring bakom uppbyggd vägg.
Ytterligare ett badrum erbjuds via hallen, också det helkaklat. Här finns badkar, WC och handfat.
Är du familjemedlem går du in via vardagsingången mot baksidan. Här kommer du in i tvättavdelningen . Vitt kakel på väggarna och vitmålade väggar. 

Såhär skulle jag bygga vårt eventuella sommarhus, ursprunget är 150 kvadratmeter medan nedanstående bostadsyta är ca 75 kvadrat, perfekt för ett sommarhus.

Jag tycker att huset på Klockarevägen 9 i Halmstad är superläckert med sina stora fönsterpartier och överskjutande tak som blir en perfekt uteplats meeeen plywooden kommer jag nog att hoppa över…… Huset hittar ni här.

Photo: Mäklarfirman Svensk Fastighetsförmedling

Plywood heaven
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram